www.fond-krant.nl/veiling/
Locatie: Veiling » Bonnenverkoop » Bonnenoverzicht

Bonnenoverzicht

Geselecteerde veiling:Spectaculaire bonnenverkoop Fondclub “IJsselstreek”

Spectaculaire bonnenverkoop Fondclub “IJsselstreek”
Naam:Spectaculaire bonnenverkoop Fondclub “IJsselstreek”
Beschrijving:

Spectaculaire bonnenverkoop Fondclub “IJsselstreek”

Het is de commissie van voornoemde fondclub gelukt een bonnenverkoop en enkele laatjes van 2007 te organiseren, die zijn weerga niet kent. Heel spontaan zegden super melkers hun medewerking toe, in een verkoop, die werkelijk bol staat van kwaliteit. Maar zelden werd een collectie schenkingen van dit formaat in een verkoop bijeen gebracht. Een groot deel van de opbrengst is bestemd voor de activiteiten van de Van Voorthuysenschool in Apeldoorn. Deze school voor meervoudig gehandicapte kinderen wordt hiermee de mogelijkheid geboden ook eens wat leuks te ondernemen met hun pupillen, waar normaal gesproken hun budget niet in voorziet.

Excellente schenkingen van:
Cornelis en Gerard Koopman - Ermerveen, Hans Eijerkamp en Zonen - Brummen, Pieter Veenstra - Drachtstercompagnie, Gerard en Bas Verkerk - Alphen a.d. Rijn, Cor de Heijde - Made, Arjan Beens - Genemuiden, Gerard van Tuyl - Hellouw, Vertelman en Zoon - Hoogkarspel, W.A. de Bruyn- Reeuwijk, Friedhelm Menne und Tochter - Haminkeln, Bennie Homma - Balk, Jan Duyn - Enschede, Alwin Petrie - Brummen, Ferry van Loo - Zutphen, Joke en Martin Geven - Bussloo, Bertie Camphuis - Eefde, Evert v.d. Horst - Hierden, Harry en Rogier Wijnands - Maastricht, Gerard en Remco Schuiling - Wijhe, Hein van Gurp - Heino, Arie en Jos van Roon - Brummen, Ko van Dommelen - St. Philipsland, Jan Theelen - Buggenum, Antoon en Luci van de Wegen - Steenbergen, Gebroeders Gerard en John Limburg - Zuidveen

Deze veiling eindigt op 20 oktober om 22.00 uur.
Indien er na 21.55 uur nog op een duif of bon wordt geboden, wordt de veiling voor dit koopnummer automatisch met 5 minuten verlengd en dit totdat er 5 minuten lang niet meer op dit koopnummer is geboden.
 
Bij deze veiling worden geen opcenten gerekend, bovendien vindt er geen publieke verkoop naderhand plaats.
 
Heeft u nog vragen, neem dan contact op met Jeanette Bonenberg,
telefoonnummer 0555412510 of email j.bonenberg@gmail.com

Geen zoekresultaten!

Pagina: